2012 m. rugpjūčio 23 d., ketvirtadienis

Grožis

Visoms būna rytų, kai atsibudusi pažiūri į veidrodį ir sunkiai pasakysi, kad esi princesė, ką tik miegojusi 10 valandų pūko pataluose. Man tokios princesės paveikslas visada išnyra prisiminus Audrey Hepburn ir filmą "Atostogos Romoje". Štai ji, ką tik atsikėlusi:

Visai neseniai aptikau puslapį Ema's Herbs, kuriame buvo pasidalinta receptu, kuris padeda tais atvejais, kai esi TIKRAI ne Audrey Hepburn.
Medaus nauda sveikatai buvo žinoma dar prieš mūsų erą, o šumerų dantiraščio lentelėse rasta receptų su medumi. Todėl man labai gražu, kad net ir praėjus tūkstančiams metų, mes nepamirštame, kad grožiui ir gerai savijautai kartais reikia tikrai ne sintetinių tonikų ar losjonų, o paprasčiausių gamtos dovanų, kurios beveik visada po ranka.

Citriną su medumi maišome, kai peršalam (dar pridėjus imbiero iš viso atominis sveikatos kokteilis išeina), o čia pateiktas veido valymo patarimas.

Jį perskaičiusi sugalvojau vieną gudrybę. Rytais mėgstu atgaivinti veidą šalto ledo gabaliuku. Tiesiog pasiimu jį į rankas ir vedžioju po kaktą, skruostus, smakrą, vengdama tik jautresnės paakių odos. Šaltis stangrina odą ir suteikia žvalumo. O dabar ištirpdžiau vandenyje medaus ir užšaldžiau. Oda gaus ir medaus vitaminų! Pabandykit :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą